Landbrugskundechef til Vækstfonden - Randers eller Vojens

Vil du være med til at styrke dansk landbrugs udvikling og vækst og trives du i et udadvendt job? Kan du tænke ud af boksen og finde finansieringsløsninger i tæt samarbejde med kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere? Så er det måske dig, vi har brug for!

Du bliver en del af Vækstfondens landbrugsteam bestående af 14 dygtige og engagerede teamspillere placeret i Randers og Vojens, der vil være med til at fremtidssikre dansk landbrug gennem unikke finansieringsløsninger.

Om jobbet
Som landbrugskundechef får du ansvaret for aktivt at opsøge landbrugsvirksomheder og med sparring fra teamet udarbejde unikke, individuelle løsninger til landbruget. Efter at du sammen med en porteføljekundechef har etableret en finansieringsløsning, overdrages kunden til porteføljekundechefen, så du kan fokusere på den næste kunde. Du vil få ansvar for at opbygge din egen pipeline af potentielle lånesager og at få konverteret flest mulige af disse til udbetalinger.

​Som team er vi aktive og imødekommende sparringspartnere for dansk landbrug, deres penge- og realkreditinstitutter samt landbrugets rådgivervirksomheder. Vi samarbejder derfor tæt med blandt andre L&F, SEGES og DLBR. Løbende pleje og udvikling af relationer til alle disse interessenter er af samme grund en vigtig del af jobbet.

Dit mål er – sammen med teamet – at være katalysatoren, der får den samlede finansiering på plads, så vi sikrer generationsskifterne, udviklingen og innovationen i det danske landbrug. Du vil få mulighed for at lave løsninger inden for alt hvad der ligger inden for det primære erhverv, herunder animalsk produktion, planteavl, biogas, aquakultur mv.

Om dig  
Du har erfaring med landbrugsfinansiering fra den finansielle sektor, gerne suppleret med en HD eller lignende uddannelse.

Du brænder for at styrke landbruget og finder derfor stor motivation i at bidrage til at løse landbrugets aktuelle finansieringsudfordringer gennem individuelle finansieringsløsninger, hvor der skal tænkes ud af boksen. Du drives af at være en del af et team og en organisation med højt tempo, hvor værdierne er respekt, ambition og åbenhed.  

Herudover lægger vi vægt på, at du:
  • er en aktiv holdspiller med godt humør
  • er god til at tænke ud af boksen og finde finansieringsløsninger, der er gangbare for kunden såvel som for Vækstfonden
  • trives med frihed under ansvar og kommer med stort engagement, initiativ og handlekraft 
  • får energi af at netværke og er god til at skabe relationer med henblik på at finde nye spændende landbrugsvirksomheder, som Vækstfonden kan medfinansiere 
  • er forhandlingsvant og kan repræsentere Vækstfonden i større og mindre fora 
  • ser dig selv som en imødekommende sparringspartner for landmanden og vores interessenter. 

Vi tilbyder  
Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation i rivende udvikling. Omgangstonen er uhøjtidelig, og der vil være rig mulighed for faglig sparring i både teamet og resten af Vækstfondens organisation. 

Du vil få base på vores kontor enten i Randers eller Vojens, men skal forvente at køre på kundemøder i hele landet. Der er i jobbet en stor grad af fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde flere dage om ugen.

Lyder det som noget for dig?
Har du kompetencerne, og kan du se dig selv i rollen som sparringspartner for landbruget?
Så send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest søndag den 7. marts 2021.
Samtalerne vil foregå løbende.
​​
Læs mere om landbrugsteamet på Facebook: ”Vækstfonden – Landbrug” og på vf.dk.  
 
Ansøg
Del i dit netværk
Kontaktperson:
Lene Gade Hovmøller Landbrugsdirektør/Senior Director, VF Udlån VF Udlån, Land lgh@VF.DK +45 20 15 51 85
Frist:07-03-2021
Jobområde:Landbrug
Stillingstype:Fuldtid

Om Vækstfonden:
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Vækstfonden
Strandvejen 104, 2900 Hellerup
Telefon: 35 29 86 00
Powered by Emply